Storm van 's Gravesande Advocaten

 


msgjhr. mr. M.L.E. (Maarten) Storm van 's Gravesande

Maarten Storm van 's Gravesande is sinds 1992 advocaat. Hij is de oprichter van het kantoor en voert een algemene praktijk.

In deze praktijk hebben de volgende rechtsgebieden de nadruk:

- Personen- en familierecht
- Strafrecht
- Jeugdstrafrecht
- Civiel jeugdrecht
- Zuid-Afrikaans recht

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


mr. J.C. (Jan Cees) Noordijkmr. J.C. (Jan Cees) Noordijk

Goed luisteren, duidelijke taal en niet te ingewikkeld doen is zijn motto. Hij staat voor efficiënte aanpak gericht op een duurzame oplossing. Helaas zijn juridische procedures soms niet te voorkomen.

Sedert 1992 is Jan Cees actief in het juridische veld en heeft diverse disciplines doorlopen als bedrijfsjurist, deurwaarder en advocaat. Door deze brede achtergrond is zijn portefeuille divers en met nadruk op het civiele recht en uiteraard zijn specialismen, arbeidsrecht en erfrecht.

Jan Cees studeerde rechten in Utrecht en daarnaast de nodige aanvullende postdoctorale studies met succes gevolgd, waaronder een Mediator-opleiding bij het gerenommeerde ADR Instituut, leergang Sport en Recht aan de UvA en de specialisatie opleidingen Leergang Arbeidsrecht en Leergang Erfrecht aan de Academie voor de Rechtspraktijk. Jan Cees houdt van de dynamiek en diepgang van de advocatuur. Iedere zaak is afzonderlijk en vereist een eigen aanpak.

Jan Cees is lid van de specialisatieverenigingen:

- VAAN / VAARA / VvA
- Sport en Recht

Jan Cees heeft in het rechtsgebieden register van de Nederlandse orde van advocaten de volgende (hoofd) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht
- Erfrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. Jan Cees is rechtstreeks bereikbaar op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


mr. S.H. (Monné) van Loon

mr. S.H. (Monné) van Loon

Monné van Loon is een betrokken en praktische advocaat, die graag met u meedenkt. Monné streeft naar een reële en duurzame oplossing van een geschil, waarbij de kosten ook meewegen. Monné heeft een internationale achtergrond, ook op juridisch gebied. Hij groeide meertalig op en was vanaf 2010 tot 2013 jaar advocaat in Zuid-Afrika. In 2013 emigreerde hij naar Nederland. Hij studeerde vervolgens Europees- en Nederlands recht. In 2018 heeft Monné zijn rechtenstudie in Nederland afgerond. Vanaf 2019 is Monné advocaat in Nederland. Monné werkte 5 jaar als advocaat bij een ander advocatenkantoor. Per 1 januari 2024 heeft hij zich aangesloten bij de maatschap Storm van 's Gravesande Advocaten.  

In zijn praktijk ligt de nadruk op de volgende rechtsgebieden:

- Arbeidsrecht
- Ondernemingsrecht
- Bouw- en vastgoedrecht
- Zuid-Afrikaans recht
- Koop- en huurrecht (bedrijfsmatig huur- en verhuur)

Monné bedient cliënten in Nederlands, Engels en Afrikaans. Hij stond en staat meerdere internationale cliënten bij. Monné is rechtstreeks te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0318 657 620.

 


mr. S. Kroesbergenmr. S. (Steven) Kroesbergen


Steven Kroesbergen heeft zijn sporen verdiend als ondernemer in de ICT. Vanaf 1991 is hij actief geweest als ondernemer in de ICT.  Rechten studeren was voor hem een logische stap om meer te leren over de achtergronden van diverse uitdagingen die hij als ondernemer had meegemaakt. Vanuit die ondernemerservaring is hij in 2006 begonnen als juridisch adviseur. Vanaf april 2007 is hij als advocaat aan het kantoor verbonden.

Vanaf 2007 tot en met 2019 heeft Steven een gemengde praktijk gevoerd, waarin hij een substantieel deel van zijn tijd besteedde aan zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Dit betrof vooral zaken op het gebied van het (jeugd)strafrecht en faillissementsrecht, waar ook de WSNP onder valt.

Vanaf eind 2019 heeft Steven een overgestap gemaakt naar het bedrijfsleven Hij is als adviseur aan het kantoor verbonden.

Via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  neemt u direct contact met hem op of bel naar 0318 657 620 om een belafspraak te maken.


E. (Eylish) Herben

Sinds 2015 is Eylish verbonden aan Storm van 's Gravesande Advocaten. Eerst als juridisch secretaresse en na het afronden van haar rechtenstudie in 2017, als juridisch medewerker. Zij ondersteunt met name de familie- en strafpraktijk van jhr. mr. Storm van 's Gravesande.

Binnen Storm van 's Gravesande Advocaten is Eylish het eerste aanspreekpunt. Eylish regelt de praktische zaken voor de advocaten. Verder biedt zij een luisterend oor, ontvangt zij gasten met een glimlach en ondersteunt zij de advocaten.

Eylish werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Zij is rechtstreek bereikbaar per mail op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2012-2024 Storm van 's Gravesande Advocaten | Tel 0318-657620 | Algemene Voorwaarden | Klachtenregeling

Back to Top